Skip to main content

Beställ ett kampanjnummer

  • Få uppgifter om alla som ringer in på mail eller in i ditt CRM-system.
  • Ha ett seperat nummer för din kampanj.
  • Mät resultat enklare & effektivare.

Vad kostar kampanjnummer?

Vart skickas alla som ringer in?

Hur exakt fungerar kampanjnummer?

Du beställer ett kampanjnummer dit kunden ringer. Kunden kommer då fram till ett automatiskt svar. Sedan skickas leadet till dig på det sätt du önskar.

Bra att tänka på kring kampanjnummer

Förbättrad kundkontakt

Genom att inkludera ditt telefonnummer i en direktreklamkampanj gör du det lättare för potentiella kunder att kontakta dig. Detta kan leda till en ökad kundengagement, snabbare svarstider och en bättre möjlighet att bygga förtroende. Det ger kunden en känsla av tillgänglighet och personlig service, vilket kan vara avgörande i beslutsprocessen att välja just ditt företag.

Förbättrad säljkonversation

Ett telefonsamtal kan ge dina säljare en unik möjlighet att interagera med kunderna i realtid. Detta ger dem en bättre förståelse för kundens behov, frågor och eventuella tveksamheter, vilket hjälper dem att anpassa sin pitch och erbjuda lösningar som samtalspartnern verkligen behöver. Det direkta samtalssättet kan leda till fler avslutna affärer och högre kundnöjdhet.

Höjd responsnivå

Genom att ge kunderna möjligheten att snabbt ringa upp dig blir det enklare för dem att reagera på dina erbjudanden. Detta kan resultera i en högre responsnivå än om de bara har en webblänk att klicka på. Människor uppskattar att de kan tala med en riktig person som kan hjälpa dem med sina frågor, och detta kan öka sannolikheten att de tar det första steget mot en affär.

Enkelhet och effektivitet

Att inkludera telefonnumret gör det enkelt och effektivt att samla in potentiella kunder. Många människor föredrar fortfarande telefonkontakt framför digitala medier, särskilt om de har brådskande frågor eller behöver hjälp med en beställning. Genom att tillhandahålla detta alternativ visar du att du tar dina kunders preferenser på allvar och gör affärsprocessen smidig.